Als je van plan bent om je eigen woning te verkopen, kan het verstandig zijn betontegels erbij te verkopen. Je bent je al een tijdje aan het oriënteren op de huizenmarkt, en weet: dit is mijn plek niet meer. Je gaat op zoek naar iets anders, maar daarvoor moet je je eigen huis wel eerst weten te verkopen. Hoe kan een betontegel bijdragen aan een succesvolle verkoop?

Betontegels voor een succesvolle huisverkoop

Betontegels zien er strak, gelikt en schoon uit. Bij een woningverkoop is het belangrijk dat mensen een open en lichte beleving hebben van het huis. Ze willen zich kunnen inbeelden wat zij er zelf van kunnen maken. Het is dus aan te raden om het huis zo veel mogelijk wit te houden (of te maken), en er een luchtig en fris geheel van te maken. Betontegels dragen bij aan een fris geheel, omdat het strak in de grond van de tuin ligt. Mensen zien direct hoe groot de tuin is en wat zij er zelf mee kunnen doen.

Betontegels zelf leggen of laten doen?

Betontegels kun je natuurlijk zelf in je tuin verwerken. Je haalt wat tegels bij de bouwmarkt en begint ze stuk voor stuk te leggen. Toch is dat niet aan te raden. Je kunt het beter laten doen. Het is een vak apart, want je wil niet dat de tegels scheef komen te liggen. Het zand moet bijna waterpas aan de horizon liggen. Daar bovenop komen de betontegels pas. En ook dat is een karwei. Zeker voor mensen die niet goed zijn in puzzelen kan het flink wat irritaties veroorzaken.

Eindresultaat: verkopen!

Een witte woonkamer met een minimalistische inrichting, strakke betontegels in de tuin en pastelgekleurde gordijnen in de slaapkamer. Gevolg: meer kijkers! Aan het begin van de verkoop van je huis kwam er geen muis op af, maar nu je de kamers en tuin hebt aangepakt wil ineens iedereen het hebben. Het is een investering, maar je krijgt er geen spijt van. Je huis is zo verkocht en je kunt eindelijk verhuizen naar jouw droomstek.