Het lijkt een beetje gek om een ledstrip te kopen om meer sfeer in huis te creëren. Maar eigenlijk is het helemaal niet zo vreemd. Een ledstrip kopen en plaatsen kan er voor zorgen dat je meer sfeer in huis krijgt. En nee, je huis ziet er dan niet uit als een kermisattractie. Want dat is het vooroordeel dat veel mensen nog steeds hebben bij ledstrips. Ledstrips kunnen juist sfeerverhogend zijn doordat er verschillende kleuren wit licht beschikbaar zijn. Het licht zoals op de bijgaande afbeelding bijvoorbeeld, dat is toch mooi? Dat koude witte licht is eerder geschikt voor medische doeleinden. In huis kun je veel beter warm wit gebruiken.

Een ledstrip kopen is een goed idee

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ledstrip achter je bank te plaatsen. Je krijgt dan schitterend indirect licht dat heel vriendelijk oogt. Een ledstrip kopen voor ergens achter is geen probleem. De strip wordt niet warm en zal geen gevaar opleveren. Je kunt de strip gemakkelijk inkorten of juist verlengen, het is maar net waar je de strip voor wilt gebruiken. Ga je een ledstrip kopen en komt deze in het zicht te hangen? Dan is het wel slim om er een profiel bij te kopen. Hierdoor zorg je ervoor dat niet alle individuele lampjes zichtbaar zijn, maar dat het juist een mooi zacht licht wordt.

Een ledstrip voor meer veiligheid in huis

We weten allemaal hoe het is om 's nachts je bed uit te moeten om gebruik te gaan maken van het toilet. Het liefst doe je dan geen licht aan, want dan ben je direct helemaal wakker. Maar hoe zorg je dan voor veiligheid op de trap? Door ledstips aan te brengen op de traptreden. Deze ledstrips geven voldoende licht om te zien waar je loopt en zo kun je veilig, ook in het donker, de trap af en weer op.

Een ledstrip voor meer gezelligheid buiten

Ledtrips zijn niet alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Je kunt er ook prima je veranda of overkapping mee verlichten. Door gebruik te maken van de led strip profielen kun je het licht zo fel maken als je zelf wilt. Heb je een feestje? Dan kies je natuurlijk voor gekleurde ledstrips. Een ledstrip kopen doe je gewoon online. Je koopt de ledstrip op een rol van 5 meter en kunt deze zelf gemakkelijk inkorten als dat nodig is. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice.